بازگشت

عبدالنبي نجفي عراقي


اين فقيه بزرگوار، كه از فقهاي عالي مقام و استاد حضرت والد حفظه الله بوده اند، [1] بر حسب حقوقي كه بر ما دارند، نكاتي از ايشان نقل مي گردد. ايشان فرموده اند:

يكي از وجوه معناي حديث شريف «ما أوذي نبي مثل ما أوذيت»، اذيت رسول اكرم صلي الله عليه و آله و سلم بوده به واسطه آگاه شدن از حوادث تلخي كه بعد از آن حضرت اتفاق مي افتد.

خداوند زيارت عاشورا را انشاء فرمود و خواص دنيوي و اخروي آن را بيان نمود و سپس ضمانت كرد اداء آن ها را و سپس به جبرئيل كه به رسول خدا و اهل بيت گراميش و شيعيانشان برسد تا خشنود گردند؛ اولا: مسرور شوند به فوائد اخرويه ي آن. و ثانيا: متوسل شوند براي فوائد دنيويه اش.

... حضرت علي بن ابي طالب عليهم السلام از پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم و ايشان از جبرئيل و جبرئيل از قلم و قلم از لوح و لوح از پروردگار عالميان، كه هر كه را حاجتي به خداوند باشد و اين زيارت را بخواند، خداوند عالم، حاجت وي را به قدرت كامله ي خود و به فضلش بر محمد و آل محمد و شيعيان و محبين آن ها بر آورده كند.

حقير پس از فراغ از رساله، عمل نمودم به دستور زيارت عاشورا، براي حاجتي كه محال عادي بود و خداوند به حرمت اين بزرگواران، به اسرع وقت اجابت نمود.


پاورقي

[1] تصوير تقريظ اين عالم رباني، بر کتاب «رجال بني ثقيف» که به قلم والد معظم است، در طلبعه سخن آورده شد. اين تقريظ که به خط مبارک آن فقيه برجسته نوشته گرديده، مربوط به سال 1381 قمري، يعني حدود 45 سال قبل است. (مؤلف).