بازگشت

زيانهاي رها كردن اسلام


معناي عمل نكردن به احكام اسلامي كه امام حسين عليه السلام به خاطر آن شهيد شدند و مسلمانان هر ساله از فداكاري هاي ايشان ذكر و ياد مي نمايند، اين نيست كه مسلمانان آخرت خود را با عمل نكردن به اسلام از بين برده اند، بلكه آنها قبل از خسارت در عالم آخرت در همين دنيا ضرر كرده اند چنانچه مسلمانان مدّت زيادي است كه يك وجب به زمين هايشان اضافه نكرده اند با علم به اين كه از همان اوّل كه اسلام به دست آنها رسيد روز به روز زمين هاي مسلمين زياد مي شد.

همان طور كه خداوند تبارك و تعالي در قرآن مي فرمايد: «خداوند شما را وارث سرزمين و شهرها و اموال آنها كرد و نيز سرزميني را كه هيچ كس بر آن قدم ننهاده و تجاوزي در آن نكرده نصيب شما فرمود.» [1] .

و نيز تعداد مسلمان در همان اوايل زياد مي شدند همان گونه كه فرموده است : «و مي بيني اي رسول ما! كه مردم دسته دسته در دين خداوارد مي شوند.» [2] .

بلكه در اين اواخر برعكس عمل كرده اند و كشور اسپانيا و فلسطين و قسمت هايي از هند با اينكه شعار آنها اسلام بوده و دم از دين و آيين مي زدند در همان وقت نداي بت پرستي از آنها به گوش مي رسيد همان طور كه از سكّه هاي آنها نمايان است .

و نيز افراد بسياري زيانكار شده ، عدّه اي به دين مسيح و عدّه اي به كمونيست و ديگر اديان و مذاهب گرايش پيداكرده اند. و محدود شدن زمين ها و كم شدن تعداد مسلمانان فقط به خاطر آن است كه آنها احكام دين خود را ترك كرده اند و علوم و مهارت ها از دست آنها بيرون رفته و به ديگران منتقل شده ، آيا برق ، راديو، تلويزيون ، اتومبيل ، قطار، هواپيما، اينترنت ، ماهواره ، سفينه هاي فضايي ، تلفن ، تلكس ، فاكس و هزاران هزار چيز ديگري كه امروزه توليد شده همه ازاختراعات غير مسلمانان نيست ؟ آيا نبايد مسلمانان حدّاقل در يكي از اين موارد سهمي داشته باشند؟

آنقدر آنان از تمدّن دورند كه حتّي بعضي از نويسندگان آنها را مهمانان تمدّن مي نامند زيرا در تمدّني زندگي مي كنند كه از خودشان نيست و نتيجه تلاش ديگر ملّت هاست به حدّي كه حتّي تاريخ براي غير آنها ثبت شده و امروزه مي گويند: «ما وارد هزاره سوم شديم » كه تاريخ مسيحيان است و اصلاً ربطي به مسلمين ندارد.


پاورقي

[1] (وَأَوْرَثَکُم‌ْ أَرْضَهُم‌ْ وَدِيَارَهُم‌ْ وَأَمْوَالَهُم‌ْ وَأَرْضاً لَم‌ْ تَطَئُوهَا) «احزاب‌: 27».

[2] (وَرَأَيْت‌َ النَّاس‌َ يَدْخُلُون‌َ فِي دِين‌ِ اللَّه‌ِ أَفْوَاجاً) «نصر: 2».