بازگشت

پيام ها


1. انسان بايد در رفتار عملي و اعتقادي، گرفتاري هاي سياسي و اجتماعي و اخلاقي، مردانه و آزاد باشد و برده زر و زور و تزوير ديگران نباشد و استقلال و آزادي كه جزء فطرت بشريت است، در نهاد خويشتن حفظ نمايد.

2. مردم در زمان امام حسين عليه السلام مي دانستند. حضرت كيست و اين حركت و انقلاب چگونه و چرا پيش آمده است. براي دنياي خويش از عمل به حق و عدل فاصله گرفتند، لذا امام عليه السلام خطاب به آن ها فرمود، شما بنده يزيديان نباشيد. يعني آزادانه و دور از هر وابستگي حزبي و جناحي بينديشيد، كه حق با كيست؟

3. دين به مجموعه قوانيني اطلاق مي شود، كه تمام ابعاد زندگي، بشر را به تعادل و توازن و عدالت اجتماعي برساند.


4. انسان بايد براي رسيدن به زندگي سياسي و اقتصاديِ مطلوبِ خويش، آزادي خود را از دست ندهد.

5. در جنگل، شير، شير را نمي درد، انسان آزاده هم بايد براي رسيدن به متاع دنيوي و شيطاني خويش، انسان ها را هدف هجوم بي رحمانه اعتقادي و مالي، جاني و آبروئي و سياسي قرار ندهد.

6. حضرت سالار شهيدان به بشريت ثابت نمود، دفاع از عقيده و ايمان، حق و عدل از تمام آنچه در دنيا است، بالاتر و ارزش آن عظيم تر مي باشد، تا آنجا كه اساسي ترين سرمايه ها كه جان انسان است، بايد فداي آن گردد، تا حق و عدل و دين، اسلام و قرآن و عترت، جاودانه بمانند.

7. فلسفه حماسي مردان بزرگ تاريخ اسلام از جمله امام حسين عليه السلام اين گونه است، كه رهايي از قيد و بندهاي درون و برون را از نظام ارزشي ديني مي دانند و در راه تحقق آن همه سرمايه هاي مالي و جاني را فدا مي نمايند.