بازگشت

پيام ها


1. مهم ترين يتيمان كساني هستند، كه سرپرست ديني و معنوي، فكري و فرهنگي ندارند.

2. عالمان الهي كه متولي اين ايتام هستند، بايد رسيدگي به اين امور را مهم ترين برنامه خود قرار داده تا در جهت نجات آن ها از كمبودهاي فرهنگي موفق گرديده و آن ها را از تنهايي نجات دهند.


3. خرج و صرف بودجه در جهت يتيمان فكري و ايماني، با ارزش تر از يتيم مالي و اقتصادي است.

4. ارزش ارشاد و هدايت اين افراد، با بيان حسين بن علي عليهما السلام و هداياي الهي كه در بهشت به آن ها عرضه مي شود، روشن مي گردد، زيرا هر كلام روح بخش عالمان الهي جهت حفظ انسان ها از لقمه هاي ناني كه تأمين جسم را مي نمايد، با ارزش تر و اصلاً قابل مقايسه ارزشي نيست.

5. حال با وجود بي سرپرستان اعتقادي و فكري چگونه قلم ها و بيان ها چون افعي آزاد باشند و اين مستضعفان فكري و اعتقاديِ را طعمه لذيذ خود قرار دهند؟

6. استضعاف اعتقادي و ديني از اقتصادي و نظامي بدتر و ضررش بيش تر و تقويت اعتقادات ديني از همه امور مهم تر است؛ ولي سرمايه گزاري فرهنگي در جامعه، بسيار ناچيز است، بايد گفت: مسئولين همراه و هم گام با مردم در جامعه با امكانات وسيع سرمايه گزاري در جهت رشد و بالندگي اعتقادي و ديني بسيج گردند، تا مشكلات اين طريق را حل نمايند.

7. دشمن را بايد در مسايل فكري با استدلال و برهان محكوم نموده و استدلالشان را باطل نمود، لذا اگر انسان مؤمن، بدون استدلال و برهان با دشمن برخورد نمايد و شكست خورد، باطل جلوه كرده و حق تضعيف مي گردد.

8. با اين استضعاف فكري و اعتقادي چگونه مي شود، گروهك ها


و احزاب و مطبوعات را آزاد گذارد، تا مستضعفان فكري و ايماني را لقمه چرب خود قرار داده و آن ها را از عقيده و اعتقاد، خلع سلاح نمايند! به همين جهت تريبون هاي آزاد، بحث و كنگره ها و ميزگردها بايد متناسب با موضوع و كارشناسان آن تشكيل شود و اگر نتيجه آن براي مردم جامعه قابل درك بود، براي عموم قرار داده شود. عالمان و بزرگان اهل فضيلت فرموده اند: هر موضوع علمي را نبايد براي هركس مطرح نمود. اين خيانت و ستم به مردم و علم است.

لياقت ها و ظرفيت ها، عقل و درك و فهم افراد، مكان و زمان همه در انتخاب مطالب و نحوه بيان آن ها دخالت دارد. هر سخن جايي و هر نكته مقامي دارد. اگر گروه ها و انديشمندان به ظرفيت ها و پذيرش جامعه و مردم توجه نكنند و آزادانه مطالب را به دلخواه خويش مطرح كنند، نوعي خيانت است. لذا آزادي نبايد در كنارش تخريب باشد و اگر مفاسدي مترتب گرديد، نتيجه عدم مهار و كنترل مي باشد و بايد از اين ضايعات جلوگيري گردد.

9. انسان بايد بداند؛ كه وجود شك و ترديد، در دل ها درباره مسائل اعتقادي و فكري، موجب عدم قبولي عبادات و عدم اجابت دعاها مي گردد، پس بايد بكوشد، تا شبهات را به علم و يقين تبديل نموده تا به امور ديني و دنيايي خود عالمانه عمل كند و ارزش حقيقي خود را دريابد.

10. زنده نمودن انديشه و اعتقادات يك فرد در جامعه به اندازه


حيات همه مردم ارزشمند است.

11. مبارزه در سنگرهاي علمي و اعتقادي و پاسداري از آن محبوبتر و با فضيلتر از جبهه هاي نبرد حق عليه باطل است.

12. كساني كه فريب دشمنان فكري را خورده و تحت تأثير تبليغات و انديشه آن ها قرار گرفته اند، سقوط كرده و راه نجات را از دست داده اند.

13. وجود مستضعفان فكري و اعتقادي در ميان شيعه، مسؤوليت عالمان را سنگين تر و حساس تر مي نمايد.

14. امامان معصوم عليهم السلام، انديشمندان الهي و علما را براي حفظ حدود و مرزهاي فرهنگي و اعتقادي منصوب كرده اند.

15. شياطين براي تسلّط و نفوذ بر شيعيان، مرتب برنامه ريزي مي كنند.

16. نگهداري اين حدود، بسيار مهم تر از حفظ مرزهاي خاكي است؛ زيرا اگر عقيده استوار باشد، حدود خاكي كشور حفظ مي شود؛ ولي اگر اعتقاد و ايمان به خداوند، ضعيف باشد، كشور سقوط كرده و مرزهاي خاكي و اعتقادي همه اش مورد تجاوز دشمنانِ از خدا بي خبر قرار مي گيرد.

17. دشمنان دين به طور كلي، اعم از داخلي و خارجي، جني و انسي تنها مانع سر راه خود را عالمان شيعه مي دانند و تاريخ هم اين را به خوبي نشان داده است.


18. ارزش وجود عالم در مقابل شياطين جني و انسي (دروني و بروني) از همه انسان ها مؤثر و مفيدتر مي باشد.

19. يك نفر عالم الهي در مقابل هجوم فرهنگي و اعتقادي از يك لشگري كه قدرت دفاع اعتقادي و جواب مشكلات فكري و حل شبه ها و شك ها را ندارد، عزيزتر و نجات بخش تر مي باشد.

20. انديشه و علم عالمان الهي، نجات بخش و زنده كننده خويش و امت و جامعه مي باشد.

21. عبادت يك شخص، عملي منحصر به فرد و مؤثر براي جمع نمي باشد؛ ولي تأثير وجود علمي و عملي دانشمندان براي همه مردم از جهات دنيايي و آخرتي واضح است. تا آن جا كه كفر و استكبار، دشمنان دروني و بروني را به مردم معرفي و آن ها را براي دفاع در مقابل دشمنان آماده مي نمايد. و در طول تاريخ و انقلاب هاي ديني واضح است، كه علماي اسلام رهبران حركت هاي آزادي بخش بوده اند.

22. حضرت رسول گرامي اسلام صلي الله عليه وآله وسلم اهميت نقش وجودي عالمان الهي را در مقابل دشمنان اعتقادي و فكري و ديني، با يك سوگند و مقايسه روشن بيان فرموده است.

از خداوند طلب مي نماييم: پروردگارا! عقول، ارواح و قلوب و وجودمان را از شبهات اعتقادي و ايماني تخليه و به علم و يقين مزين فرما.