بازگشت

زيارت شهيد كربلا


هارون بن خارجه ميگويد: از امام صادق (ع) شنيدم ميفرمود: كه خداوند چهار هزار ملك را بر قبر حسين موكل فرموده است با موي پريشان و غبار آلود بر او گريه ميكنند تا روز قيامت پس هر كس او را زيارت كند در حاليكه عارف بحق وي باشد آن ملائكه او را همراهي مينمايند تا بمنزل خود برگردد و اگر بيمار شود عيادتش ميكنند در روز و شب و اگر بميرد بر جنازه اش حاضر ميشوند و استغفار مينمايند براي او تا روز قيامت. [1] .

مثني الحناط ميگويد شنيدم از موسي بن جعفر ميفرمود: كسيكه زيارت كند حسين را و عارف بحق وي باشد خداوند گناهان گذشته و آينده او را ميآمرزد. [2] .

حسين بن محمد قمي از امام رضا (ع) روايت ميكند كه هر كس زيارت كند حسين (ع) را دركنار شط فرات مثل كسي ميماند كه خداوند را در عرش زيارت كرده است. [3] .

ابن مسلم ميگويد: شنيدم از امام باقر و صادق (ع) ميفرمودند خداوند در عوض كشته شدن حسين (ع) به او لطف نمود كه امامت را در ذريه ي و نسل وي قرار داده است و شفا را در تربت قبر او و اجابت دعا را نزد قبر او از موقعيكه زيارت كننده ي او از محل خود حركت ميكند تا برميگردد از عمر او حساب


نميشود [4] .

ابن مسلم ميگويد: شنيدم از امام صادق (ع) فرمود بدرستيكه حسين بن علي (ع) در نزد خدا نظر ميكند بر محل سربازان خود و بهر كس كه در ركاب او شهيد شده و نظر ميكند بزوارش و او داناتر است به آنها به اسماء و اسمهاي پدرهايشان و درجات و منزلت هاي آنها پيش خدا از شماها به اولاد خودتان و بدرستيكه مشاهده ميكند كسيكه ساكن قبرش باشد پس طلب مغفرت ميكند براي او و از پدرهاي خود ميخواهد كه آنها نيز براي او طلب مغفرت نمايند و ميگويد: اگر زوار من بداند چه چيز براي او تهيه شده است نزد خدا هر آينه سرور و خوشحالي او بيش از ناراحتي او خواهد بود بدرستيكه زيارت كننده ي حسين (ع) از زيارت او برميگردد در حاليكه گناهي بر او نيست [5] .

زراره ميگويد: شنيدم از امام صادق (ع) فرمود: براي زيارت كننده گان حسين بن علي فضلي است بر ديگران در روز قيامت عرض كردم: اين چه فضل و زيادتي است فرمود: زوار قبر حسين (ع) حسين چهل سال زودتر به بهشت داخل ميشود و مردم ديگر مشغول حسابند. [6] .

ابان بن تغلب ميگويد: امام صادق (ع) فرمود: چهار هزار ملك آمدند بزمين براي ياري حسين (ع) به آنان اذن جنگ داده نشد مراجعت نمودند تا رخصت حاصل نمايند بعد از آنكه بزمين امدند حسين (ع) كشته شده بود اينها كنار قبر حسين (ع) با موي پريشان گرد آلود ميباشند و گريه ميكنند بر حسين (ع) تا روز قيامت رئيس اينها ملكي است بنام منصور هر كس بزيارت حسين مي آيد استقبالش مي نمايند و هر كس وداع نمايد قبر حسين (ع) بدرقه اش مينمايند و


و اگر بيمار شود عيادتش ميكنند و اگر بميرد بر او نماز ميخوانند و برايش استغفار مينمايند.

[7] .

محمد بن مسلم از امام باقر روايت نموده كه امر كنيد شيعيان ما را بزيارت قبر حسين (ع) زيرا زيارت قبرش موجب طول عمر و زيادي رزق و رافع بلا ميشود و زيارت قبرش واجب است بر هر شخص مؤمن كه اقرار بامامت حسين (ع) بكند [8] .

منصور بن حازم ميگويد: شنيدم از امام باقر (ع) كه هر كس يك سال بر او بگذرد و زيارت نكند حسين (ع) را يك سال از عمرش كم ميشود و اگر بگويم بعضي از شما قبل از فرا رسيدن اجلش به سي سال ميميرد راست گفته ام زيرا شما ترك زيارت قبر حسين مينمائيد پس وانگذاريد زيارت قبر حسين را عمر شما زياد ميشود و خدا رزق شما را زياد مينمايد و اگر ترك زيارت نمائيد خدا عمرتان را و رزق شما را كم مينمايد بنابراين پيشي گيريد از هم در زيارت قبر حسين و از دست ندهيد. حسين شهادت ميدهد بنفع شما نزد خدا و رسول خدا و فاطمه و امير المؤمنين (ع) [9] .


پاورقي

[1] وسائل الشيعة ج 10 ص 318.

[2] همان کتاب ص 319.

[3] همان کتاب ص 319.

[4] وسائل ج 10 ص 329.

[5] همان کتاب ص 329.

[6] همان کتاب ص 331.

[7] وسائل الشيعه ج 10 ص 333.

[8] کامل الزيارة ص 150.

[9] همان کتاب ص 151.